Klubiliikmetele transport alati -50%

Urban kontoritool, beež
Urban kontoritool, beež
Urban kontoritool, beež
Urban kontoritool, beež
Urban kontoritool, beež

Urban   kontoritool, beež

69 €

Tarneaeg 3-8 tööpäeva

Urban kontoritool ühendab endas elegantsi ja ergonoomika, pakkudes ideaalset istet nii koju kui kontorisse. See kaasaegne kontoritool on saadaval kolmes stiilses värvitoonis: must kunstnahk, hall ja beež. Kontoritool Urban toob tööruumi elegantsi ja mugavust, mis toetab sind pikkadel tööpäevadel.

Kontoritool Urban on varustatud tõhusa gaasivedruga, tänu millele saab istme kõrgust reguleerida vahemikus 45-55 cm. See võimaldab optimaalse tööasendi igale kasutajale, olenemata tema pikkusest või laua kõrgusest. Reguleeritav istme kõrgus aitab vältida selja- ja kaelavalusid, parandades töö efektiivsust ja mugavust.

Must kunstnahk pakub kaasaegset ja professionaalset välimust, mida on lihtne puhtana hoida ja mis peab vastu igapäevasele kasutamisele. Hall ja beež lisavad mitmekülgsust, nii et Urban kontoritooli saab hõlpsasti kohandada erinevate interjööristiilidega. Kunstnahk on ühtaegu vastupidav ja stiilne materjal, mis tagab kontoritooli pikaealisuse.

Ergonoomiline disain garanteerib parima võimaliku toe seljale ja kaelale, mis on eriti oluline pikal istumisel. Urban kontoritooli reguleeritavus ja mugavus muudavad selle ideaalseks valikuks kodukontorisse, töökohtadesse ja õpperuumidesse.