Kiel 3-kohaline diivan, helehall
Kiel 3-kohaline diivan, helehall
Kiel 3-kohaline diivan, helehall
Kiel 3-kohaline diivan, helehall
Kiel 3-kohaline diivan, helehall

Kiel   3-kohaline diivan, helehall

1 332 €

1 665 €

Tarneaeg 8-9 nädalat

Kieli 3-kohaline diivan toob teie koju ajatu elegantsi ja ülima mugavuse. Halli Oasis kangaga polsterdatud diivan on loodud tooma igasse ruumi moodsat elegantsi ja pehmust. Kieli diivani elegantne disain muudab selle pilkupüüdjaks, mis sobib ideaalselt erinevatesse interjööridesse.

Mugavus on Kieli diivani tuum. Eriti pehme iste teeb sellest diivanist tõelise lamamistooli unistuse, kus saate pika päeva lõpus lõõgastuda. Selle ruumikas kolmeistmeline konstruktsioon annab palju ruumi kogu perele, et saaksite mugavalt ühiseid hetki nautida. Tugev diivaniraam pakub suurepärast tuge ja vastupidavust, mis tagab pika kasutusea.

Madalad mustad jalad lisavad diivanile modernset ja minimalistlikku välimust, rõhutades selle elegantset disaini ja pakkudes kindlat alust. See kombinatsioon teeb Kieli diivanist nii praktilise kui ka esteetiliselt meeldiva valiku.

Hall Oasis kangas on vastupidav ja kergesti hooldatav, mis garanteerib, et diivan säilitab oma kauni välimuse aastast aastasse. Kieli 3-kohaline diivan on loodud pakkuma kauakestvat mugavust ja stiili, muutes selle ideaalseks lisandiks igasse koju.