Klubiliikmetele transport alati -50%

Cauca kontoritool

Cauca   kontoritool

799 €

Tarneaeg 8-9 nädalat

Cauca kontoritool on vastus teie vajadustele! See kvaliteetne kontoritool pakub suurepärast hinna ja kvaliteedi suhet ning selle kaasaegne disain sobib suurepäraselt nii kodus kui kontoris kasutamiseks.

Ergonoomiline disain

Cauca kontoritool on loodud pakkuma optimaalset tuge ka pikkadel tööpäevadel. Selle ergonoomiline disain tagab, et teie selg püsib õiges asendis, vähendades pinget ja hoides ära seljavalu. Seljatoe ja istme disain toetab loomulikku istumisasendit, mis parandab töö efektiivsust ja mugavust.

Kvaliteetsed materjalid

Cauca kontoritoolis on kasutatud ainult parimaid materjale, mis garanteerib selle vastupidavuse ja pikaealisuse. Kvaliteetsed kangad ja polsterdus pakuvad meeldivat istumismugavust ning tugev raam hoiab tooli tugeva ja stabiilsena. See kontoritool peab vastu igapäevasele kasutamisele aastaid, säilitades samal ajal oma stiilse välimuse.

Reguleeritavus

Cauca kontoritool on täielikult reguleeritav, et saaksite seda täpselt oma vajaduste järgi kohandada. Istme kõrgus, seljatoe kaldenurk ja käetugede kõrgus on kõik reguleeritavad, nii et leiate kindlasti enda jaoks parima võimaliku istumisasendi. Lihtsalt kasutatavad reguleerimismehhanismid muudavad tooli reguleerimise vaevatuks.

Kaasaegne disain

Cauca kontoritool pole mitte ainult mugav ja vastupidav, vaid ka stiilne täiendus igale tööpinnale. Selle kaasaegne ja minimalistlik disain sobib erinevate interjööristiilidega ning neutraalsete värvivalikutega on see mitmekülgne valik. See tool on nii praktiline kui esteetiline, luues teie töökohale professionaalse ilme.

Suurepärane hinna ja kvaliteedi suhe

Cauca kontoritool pakub suurepärast hinna ja kvaliteedi suhet. Selle vastupidavus, mugavus ja stiil muudavad selle investeeringuks, mis tasub end ära mitmekordselt. See tool on loodud kestma ja pakkuma mugavust päevast päeva, nii et võite olla kindel, et saate taskukohase hinnaga parima võimaliku kvaliteedi.