Klubiliikmetele transport alati -50%

Wire kontoritool, must
Wire kontoritool, must
Wire kontoritool, must
Wire kontoritool, must
Wire kontoritool, must

Wire   kontoritool, must

129 €

Tarneaeg 3-8 tööpäeva

Wire kontoritool ühendab endas kaasaegse elegantsi ja keskkonnasõbralikkuse, pakkudes ideaalset istet nii koju kui kontorisse. See must kontoritool on loodud mugavust ja praktilisust silmas pidades, muutes töötamise nauditavaks ja tõhusaks.

Wire kontoritool on varustatud hingavast kangast, mis on valmistatud taaskasutatud puuvillast. See keskkonnasõbralik materjal hoiab teid kogu päeva jahedana ja mugavalt, hoides ära higistamise ja suurendades istme mugavust, eriti pikkadel tööpäevadel. Stiilne kroomitud jalg toob toolile kaasaegse välimuse ja vastupidavuse, tagades pikaajalise kasutuse ja tugeva konstruktsiooni.

360 kraadi pöörlev alus tagab täieliku liikuvuse ja paindlikkuse töökohal, võimaldades teil vabalt liikuda ja jõuda vaevata kõigi vajalike tööriistadeni. Wire kontoritoolil on ka pööratavad käetoed, mis suurendavad mugavust ja pakuvad tuge, kui seda kõige rohkem vajate.

Reguleeritav istmekõrgus, mida saab reguleerida vahemikus 45-55 cm, pakub igale kasutajale parimat võimalikku ergonoomilist tööasendit. Ergonoomiline disain ja mitmekülgsed reguleerimisvõimalused tagavad, et Wire kontoritool toetab teie selga ja kaela optimaalselt, vähendades valu ja parandades töö efektiivsust.

Must värv ja kaasaegne disain muudavad selle kontoritooli ideaalseks lisandiks igale tööpinnale, olgu see siis kodukontor, töökoht või õpperuum.